keskiviikko 19. joulukuuta 2012

19. luukku: haasteita!

Tässä on nyt jotenkin vierähtänyt aika kauan aikaa siitä, kun saatiin meidän blogiin haaste, joten eiköhän nyt ois vihdoinkin aika toteuttaa se. Pahoittelut viivästymisestä!

 

Liebster tarkoittaa rakkain tai rakastettu, mutta voi tarkoittaa myös suosikkia. Liebster-palkinnon ajatuksena on saada huomiota blogeille, joilla on alle 200 seuraajaa. (Me valittiin jokainen yks suosikkiblogi ja ajateltiin kirjoittaa siitä muutamalla sanalla pieni esittelyn tapainen ja kertoa, miksi tykätään juuri siitä blogista :))

1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi sen sinulle.
Kiitokset Sonjalle!

2. Valitse viisi blogia (joilla siis alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa.

Haastamme seuraavat blogit:

Saran valinta: http://dreamannan.blogspot.fi/?m=0

Tän blogin kirjottaja on ihanan sympaattinen ihminen ja tykkään hänen tavastaan kirjoittaa. Hän kertoo avoimesti vaikeistakin henkilökohtaisista asioistaan, muttei anna vastoinkäymisten lannistaa vaan näkee tulevaisuuden valoisana. Hänen asenteensa on ihanan positiivinen ja siksi tykkään lukea blogia:)

Ullan valinta: http://ronyanadine.blogspot.fi/

Ronya Nadine on mun inspiraatioblogi. Silloin, kun mulla on kirjoittajanblokki, mä käyn kurkistamassa tän valokuvablogin kuvia, koska niistä jokaisesta vois kirjoittaa ehkä fantasiatrilogian tai vähintään romaanin. Vaikka yleensä mä vannon sanojen nimeen, niin joskus sanoja ei vaan tarvita blogissa. Ei ainakaan tällaisessa, jonka ajatuksia herättävät kuvat kertovat tarinaa, ja se, mikä jätetään sanomatta, on itse kunkin mielikuvituksen täydennettävissä. Moniin kuvissa esityettyihin tapahtumiin on juuri siitä syystä niin helppo samaistua, että kun ei sanota liikaa, oman elämänsä ja ajatuksensa voi helposti synkronoida kuvien kanssa. Kuvien omaperäiset kuvakulmat, henkilöt, yksityiskohdat ja tilanteet avaavat tuhansia ovia ajatuksille.

Jennan valinta: http://latemorningtea.blogspot.fi/

Tän blogin kirjoittaja, Aino, vaikuttaa ihanan pirteältä ja iloiselta ihmiseltä! Tykkään hänen tavastaan kirjoittaa: tuntuu, että hän löytää jokaisesta asiasta jotain positiivista eikä pelkää kirjoittaa tärkeistä asioista. Blogissa on hienoja kuvia ja odotan aina innolla, koska Aino seuraavan kerran postaa.

Hannan valinta: http://otuksia.blogspot.fi/

Omituset otukset -blogissa on kaikki mitä hyvältä blogilta vaadin - hyviä kuvia, elukoita, kiinnostavia aiheita ja hyvää tekstiä. Kirjoittajan tyyli on mahdottoman hyvä, tekstin vain ahmii ja sen jälkeen tahtoo lisää. Ainoana miinuksena on harva postailu, mutta quality before quantity ;)

Hennun valinta: http://the-diary-of-ballerina.blogspot.fi/

Mulla on monia suosikkiblogeja ja niistä on vaikea valita vaan yhtä, mutta Ballerinan päiväkirja kuuluu ehdottomasti siihen joukkoon. Kun eksyn blogin sivuille, jumitun automaattisesti lukemaan postausta toisen perään, vaikka olis tarkotus vaan vilkaista. Tekstien aiheet ovat erittäin mielenkiintoisia ja ajatuksella kirjotettuja, ja itsekin tanssia harrastavana kirjoittajan intohimoon tanssia kohtaan on helppo samaistua. Tykkään Chandran pohtivasta tyylistä kirjoittaa, ja blogi erottuukin muiden joukosta erilaisuudellaan :)


3. Toivo, että ihmiset joille lähetit palkinnon antavat sen eteenpäin heidän viidelle suosikkiblogilleen!


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Wau, oon tosi otettu! Kiitos:)

Ulla kirjoitti...

Ronya//Eipä kestä. :) Totta on kyllä joka sana! Ja kiitos itsellesi, kun ylläpidät niin ihanaa blogia! Hyvää joulua sulle!